Basemark Breaking Limit Çapraz Platform Işın İzleme Ölçütünü Yayımladı

Basemark çığır açan bir platformlar arası ışın izleme kıyaslaması olan Breaking Limit'in yayınlandığını duyurdu.

Basemark çığır açan bir platformlar arası ışın izleme kıyaslaması olan Breaking Limit’in yayınlandığını duyurdu.

Bu yeni kıyaslama, akıllı telefonlar, tabletler, dizüstü bilgisayarlar ve ayrı GPU’lara sahip üst düzey masaüstü bilgisayarlar dahil olmak üzere ışın izleme yeteneğine sahip tüm cihazların performansını değerlendirmek için tasarlandı.

Birden fazla işletim sistemi ve grafik API’si desteğiyle Breaking Limit, çeşitli platformlar ve cihazlar arasında kapsamlı bir performans değerlendirmesi sağlıyor.

Işın izleme teknolojisi, üst düzey masaüstü bilgisayarlardan dizüstü bilgisayarlar ve akıllı telefonlar gibi taşınabilir cihazlara kadar tüketici elektroniğinde giderek daha yaygın hale geldikçe, farklı cihazlar ve platformlar arasında performansı doğru bir şekilde değerlendirebilen ve karşılaştırabilen bir kıyaslamaya kritik bir ihtiyaç duyulmaktadır. Breaking Limit, çeşitli cihazların donanım hızlandırmalı grafik oluşturmayı nasıl ele aldığına dair değerli bilgiler sağlayarak bu boşluğu gideriyor. Kıyaslama, geliştiricilerin, üreticilerin ve tüketicilerin farklı donanım ve yazılım ortamlarında gerçek zamanlı ışın izleme oluşturmanın performansını güvenilir bir şekilde ölçmeleri ve karşılaştırmaları için temel bir araçtır.

Kaynak: Basemark

Başa dön tuşu