Bu Hafta Oyun Dünyasında (28. Hafta)

Bir aylık daha az sayıda oyunun piyasaya sürülmesinden sonra işler tekrar hareketlenmeye başlayacak gibi görünüyor.

Yeni oyunların olduğu bir başka yavaş haftaya hoş geldiniz, ancak önümüzdeki haftadan itibaren, bir aylık daha az sayıda oyunun piyasaya sürülmesinden sonra işler tekrar hareketlenmeye başlayacak gibi görünüyor. En azından bu hafta birkaç tane daha ilgi çekici oyun var ve bu haftanın önemli oyunu Çin’den gelen kıyamet sonrası bir açık dünya hayatta kalma oyunu. Diğer yeni oyunlara gelince, koyunlarımız, bir tür uzaylı istilası, galaksiler arası serbest çalışan bir maceracı hakkında bir oyun, bir sürü ayakkabı ve son olarak biraz simya var.

Once Human / Bu haftanın önemli oyunu / Salı 9 Temmuz

Kıyamet her şeyi değiştirdi. İnsan, hayvan, bitki… hepsi bir uzaylı yaratık tarafından istila edildi – Stardust. Bir Meta-İnsan olarak, kirlenmeye karşı hayatta kalabilir ve Stardust’ın gücünü kullanabilirsiniz. Tek başınıza oynayın veya savaşmak, inşa etmek ve keşfetmek için başkalarına katılın. Dünya kaos içindeyken, son umudumuz sizsiniz. Hiçbir yerin ortasında uyanıyorsunuz. Doğanın zulmüne (canavarlardan yiyecek eksikliğine) kendinizi hazırlamanız gerekecek; ancak, Stardust’ın etkisi canlılarla sınırlı değildir, toprağı ve suyu da etkiler. Kirli yiyecekler yemek ve kirli su içmek Akıl Sağlığınızı azaltır. Akıl Sağlığınız düştüğünde, maksimum HP’niz de buna göre düşer. Yemek yemek ya da yememek, bu bir soru.

Happy Sheepies / Pazartesi 8 Temmuz

Happy Sheepies, basit Sürükle ve Bırak oynanışıyla bazı El Sanatları ve İşletme Yönetimi öğeleri içeren rahatlatıcı bir koyun çiftçiliği oyunudur. Koyunlarınızın ihtiyaçlarını karşılayın, ürünlerinizi el sanatları ile üretin ve satın ve işinizi büyütün!

Nimoyd / Salı 9 Temmuz / Erken Erişim

2702’de Dünya’ya çakıldınız. Harikalar, yaratılmış şehirler, zindanlar, uzaylılar, robotlar ve bir yeraltı dünyasıyla dolu geniş ve renkli bir kıyamet sonrası açık dünyada zanaat yapın, kazın, savaşın. Aşkı bulun. Ya da en büyük Underlord’u yenin!

Litha and the Sunhouse / Çarşamba 9 Temmuz

Litha and the Sunhouse, gösterişli ve hızlı bir dövüş sistemine sahip rogue-lite bir zindan tarayıcısıdır. Canavarları yenerek, hazineleri toplayarak, tuzaklardan kaçınarak, sırları keşfederek ve yol boyunca karşılaştığınız şanssız arkadaşlara yardım ederek güçlü Güneş Gaspçısı’nın karmaşık inini keşfedeceksiniz!

Anger Foot / Perşembe 11 Temmuz

Anger Foot, kapıları tekmelemenin ve kıç tekmelemenin yıldırım hızında sert bas patlamasıdır. Kafeinle beslenen Shit City’nin ateşli rüyasında çarpışın, acımasız gangsterlerden oluşan tehditkar bir hayvanat bahçesine tekmeyi basın. Antropomorfik düşmanlardan oluşan renkli bir kadroya dünyanın en ölümcül ayaklarını serbest bırakın. Yeni silahlar alırken, yeni spor ayakkabıların kilidini açarken ve güçlerinizi absürt ve harika şekillerde yükseltirken gecekondu mahallelerini, kanalizasyonları ve gökdelenleri temizleyin. Parçalanmış kapılar, kırık kemikler ve buruşmuş enerji içeceklerinden oluşan için için yanan bir iz bırakarak çıkışa doğru tekmeleyin ve ateş edin.

Son Simyacı / Cuma 12 Temmuz

Simyanın harikalarında ustalaşın! Özleri dönüştürerek ve birleştirerek simya bulmacalarını çözün. Eşyalar, araçlar ve makineler yapın. Büyüleyici dünyayı keşfedin, tuhaf kaynaklar toplayın ve gizemli hastalığınızın tedavisini bulmanıza yardımcı olacak sevimli mantar halkı Agari ile arkadaş olun.

Başa dön tuşu